MAAS MOBILEHOME

heeft zich sinds 1984 gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van tijdelijke accommodatie. Wij verhuren units en stacaravans en bieden praktische oplossingen voor diverse doeleinden.
Bij elke opdracht staan kwaliteit en flexibiliteit voorop.

DIRECTIE

De dagelijkse leiding van MAAS mobilehome is in handen van Martin Oosterlaken en Sébastiaan Thijssen.

HISTORIE

Wij danken onze bedrijfsnaam aan Pieter Maas. Hij richtte in 1984 MAAS mobilehome op en startte met  de verhuur van vouwwagens en tourcaravans. Bij de uitbreiding en verbouwing van zijn bedrijf en de verkoop van zijn eigen woning zocht hij tijdelijke huisvesting. Hij liet een stacaravan plaatsen op het nieuwe bouwterrein en nam er zijn intrek in. Zo ontstond het idee om de vraag naar deze tijdelijke accommodaties te onderzoeken. Hij kocht zijn eerste stacaravans en units en ging verhuren. Een nieuwe bedrijfstak was geboren.
In oktober 2004 werd zijn bedrijf overgenomen door Martin Oosterlaken. Met gebruikmaking van de kennis en ervaring van Pieter Maas is hij enthousiast gestart met de voortzetting van MAAS mobilehome. Om te groeien en het bedrijf verder uit te kunnen breiden is Sébastiaan Thijssen in 2008 medevennoot geworden.

MAAS MOBILEHOME
HORN 5
5443 MA HAPS

Telefoon: 0485-330324
Fax:          0485-331347
E-mail:    info@maasmobilehome.nl